Japan Photo Blogg SE

Kreativa födelsedagar!

Ordet födelsedag har något mycket speciellt i sig – helt enkelt ren LYCKA uttryckt i en annan form! Vad kan vara mer spännande än att vara en central del under en hel dag, få massor av födelsedagspresenter , all uppmärksamhet, kakor och upplevelser! Man inser naturligtvis att det kittlar lite i magen av nervositet hos den lille när dagen närmar sig!

Det ska bakas, pyntas, ordnas och planeras. Korvar måste kokas och is ska finnas i frysen – barnlekar planeras och bord dukas. Festplaneringen, som är i princip bara ska vara kul – blir plötsligt en börda. Därför vill vi ge dig några bra trix på hur man på ett ganska enkelt men kreativt sätt får till det unika födelsedagskalaets för ditt barn!

Bilder har du förmodligen massor av från tidigare födelsedagar och andra tillfällen. Se till att beställa massor med bilder av födelsedagsbarnet (de kostar endast från 0,69 kr/ st.), och kanske också några bilder av gästerna – om du har det? Du kan beställa fotoklistermärken också, för lätt monteringen. Kom ihåg att beställa i god tid, för att undvika stressen dagarna före den stora festen.

💕 Här har du några tips för en cool prinsessfödelsedag: 

PrinsessebursdagHär har vi skapat personliga muggar med bilder av gästerna på. På så sätt har barnen full kontroll över sina egna muggar – även om de inte kan läsa. Personligt och otroligt  festligt. Till flaskorna har vi bara klippt ut stjärnor i rosa kartong och satt fast dem med guldband. Födelsedagsinbjudningar beställde vi  med ett rosa prinsesstema. Här finns många modeller att välja mellan, så hitta en som passar ditt barn bäst.

När festen är över, födelsedagsbarnet har somnat, och du har slängt dig i soffan framför datorn. Vad kan då vara bättre än att göra en prinsessebok med födelsedagsbilder? Skapa en CEWE FOTOBOK med bilder av födelsedag, tårta, gäsert, leksaker och alla barnets presenter. En perfekt överraskning till barnet när kalaset är över, och det är ett helt år nästa gång. Något att se fram emot för både små och stora!

☠…och här kommer några kreativa ideer för  en härlig piratfest:

piratbursdag_collage

Här har vi gjort mycket på samma sätt som för prinsessfödelsedagen, men med pirater som tema. En färgskala  och rekvisita som passar en riktig pirat. ganska lätt med bilder, självhäftande foton och ”klippa och klistra”.

LYCKA TILL med ditt barns födelsedag!

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*