Japan Photo Blogg SE

NYHET! – Fujifilm X-Pro2 Graphite Edition & X-T2 Graphite Silver Edition

FUJIFILM X-Pro2 Graphite

FUJIFILM X-Pro2 lanserades i januari 2016 och var då den första kameran i X-serien med den senaste generationens 24.3MP X-Trans CMOS III sensor, X-processor Pro samt en unik mulithybridsökare med möjlighet att omedelbart växla mellan optisk och elektronisk sökare. Kameran blev snabbt en favoritkamera både bland proffs och entusiaster, särskilt inom reportage och dokumentärfoto.

xpro2-graphite-2

Nu kommer FUJIFILM X-Pro2 Graphite Edition. Samma fantastiska kamera i ett nytt utförande. Tack vare en avancerad beläggningsprocess i flera steg uppnås en unik färg och struktur. Genom att öka mängden svarta pigment i toppbeläggningen har man lyckats skapa en mörkare, mer metallisk grå nyans jämfört med tidigare lanserade X-T1 Graphite Silver. En diskret design som passar utmärkt för exempelvis gatufoto och ögonblicksbilder.

FUJIFILM X-Pro2 Graphite säljs i kit tillsammans med en färgmatchad FUJINON XF23mm F2 R WR och motljusskydd LH-XF35-2.

FUJIFILM X-Pro2 Graphite inkl FUJINON XF23mm F2 R WR och LH-XF35-2:

Rek. ca pris: 23 999 SEK
Tillgänglig: Slutet av januari 2017

xt2-silver-graphite-1
FUJIFILM X-T2
GraphiteSilver

Nu kommer den kritikerrosade och populära FUJIFILM X-T2 även i en elegant Graphite Silver version. Toppmodellen i X-serien har med sin enastående bildkvalitet, blixtsnabba autofokus och imponerade 4K-video snabbt blivit många fotografers favorit.

FUJIFILM X-T2 Graphite Silver Edition har en unik ytbehandling uppbyggd av flera lager som ger en slitstark konstruktion med hög kvalitetskänsla och finish.

FUJIFILM X-T2 Graphite Silver Edition levereras med en exklusiv axelrem i läder, ett blixtskoskydd i aluminium och en matchande EF-X8 blixt. Kameran beräknas finnas på marknaden i slutet av januari.

Rek. ca. pris: (endast kamerahus): 18 999 SEK
Tillgänglig: Slutet av januari 2017

Om författaren Se alla inlägg

Robert

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*