Japan Photo Blogg SE

3-2-1 – vi räknar ner till 2019

Den är vacker, den kan samla alla familjens händelser och den är full av personliga minnen. Det är självklart en fotokalender vi pratar om. Vi har utökat vårt sortiment av kalendrar – så nu har du ännu större chans att hitta din favorit.

Väggkalender i A3-format

Förbered dig på alla de härliga aktiviteter som det nya året kommer att bjuda på. Välj din kalenderfavorit och beställ den i formatet A3. Det eleganta formatet fungerar både som kalender, men även som ett dekorativt inslag i din inredning.

Nyhet! Väggkalender kvadratisk XXL

Pris från 449 kr

Ett fantastiskt format, som med sina 45×45 cm ger massor av plats både åt att visa din favoritkalenderlayout och dina fina bilder. Vår nya kalender kan beställas i tre olika papperskvaliteter: digitaltryck standard, digitaltryck matt och digitaltryck blankt. Du kan självklart själv välja vilken månad din kalender ska börja med, och du har massor av läckra designmöjligheter när du är igång med att göra din kalender.

Nyhet! Bordskalender kvadratisk – stor

Pris från 189 kr

Vi har utökat vårt kalendersortiment med ännu en fantastisk kalender. Den vackra bordskalendern har en praktisk, integrerad hållare som enkelt kan vikas så att kalendern står stabilt. Bordskalendern har måtten 21×21 cm och är dekorativ på skrivbordet eller matbordet. Fyll den med dina bästa familjebilder och bläddra igenom minnena månad efter månad.

100 % nöjdhetsgaranti

Kom ihåg att vi ger dig 100 % nöjdgaranti när du beställer din CEWE KALENDER. Är du inte nöjd med dina produkter så gör vi nya åt dig, eller så får du pengarna tillbaka.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*