Japan Photo Blogg SE

3 geniala presenter till konfirmanden!Är du inbjuden till konfirmation? Då kanske du vill ge bort något annat än tråkiga pengar? Kolla då in dagens nyhetsbrev där vi ger dig tre geniala presentidéer som konfirmanden kommer att komma ihåg och uppskatta långt in i framtiden.


CEWE FOTOBOK på fotopapper

Presentidé 1: Vill du ge konfirmanden en alldeles speciell present på konfirmationsdagen? Du vet, en sådan present som skiljer sig från mängden? Då borde du designa en CEWE FOTOBOK! Här i kan du lägga in alla de härliga bilder du har av konfirmanden – upplevelser och fina minnen som ni har haft tillsammans. Det är en present full av kärlek och personlighet – och så kommer konfirmanden att ha den med sig resten av livet.

 

Tips: Kom ihåg att du kan ge omslaget på fotoboken lite extra glans med guld-, silver- eller effekttryck.

 

Så kan presenten se ut!

På Annas konfirmation var en av presenterna en fin och personlig CEWE FOTOBOK full med massor av härliga minnen från barndomen – allt från dop och födelsedagar till härliga vardagsglimtar och fina semesterupplevelser.

Förstoring XXL

Pris från  29 kr

Presentidé 2: Det gamla barnrummet har säkert försvunnit och ersatts av ett tonårsrum. Vill du ge konfirmanden en present som han eller hon garanterat kommer att älska? Leta fram en cool bild på konfirmanden och framkalla en eller flera bilder som en fin väggdekoration.

Mobilskal

Pris från 239 kr.

Presentidé 3: Vet du kanske om att det finns en fin, ny smartphone bland presenterna till konfirmanden? Se då till att den inte går sönder genom att ge bort ett fint skal!

Tackkort

Pris från 39,90 kr. (10-pack inkl. kuvert)

Efter en helt fantastisk fest får man inte glömma att tacka sina gäster. Hitta ditt favoritkort bland våra många olika format och papperstyper och designa ett kort med de bästa hälsningarna från konfirmationsdagen.

 
 
 

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*