Japan Photo Blogg SE

5 fina idéer till bebisar, barn och tonåringar

Idag lägger vi fokus på familjens yngsta medlemmar! Även om man är liten kan man ändå uppskatta en bra bild. Och oavsett om din lilla småtting nästan precis har kommit till världen, eller om din tonåring snart ska konfirmeras, så har vi massor av idéer för er. Låt er inspireras!

CEWE FOTOBOK Kids

CEWE FOTOBOK Kids är vårt nyaste tillskott till fotoboksstammen, och vilket tillskott! Den är genial för de minsta, som själva kan bläddra genom bokens kraftiga sidor. Fyll den t.ex. med bilder på alla familjemedlemmar, så att den lilla kan lära känna alla ansikten. Är du inte själv förälder, ska inte det hejda dig, du har säkert vänner med småttingar. Föräldrarna kommer bli minst lika glada som den lilla busungen för en fin fotobok för t.ex. dop eller 1-årsdag!

Tips: Låt den lilla busungen få ta med sig boken till dagmamman eller förskolan.

Foto-memo

Memospel är en klassiker och ett spel som kan samla hela familjen. Med bilder på alla familjemedlemmar på brickorna blir spelet ännu roligare, för var gömmer sig farmor någonstans, och var var det nu morbror Kaj låg?

CEWE FOTOBOK – barnets bok

En CEWE FOTOBOK är perfekt som barnets bok, eftersom du själv bestämmer innehållet i boken. Bredvid de bästa bilderna av den lilla guldklimpen kan du lägga till små historier om barnets första ord, favoriträtt och den första semestern. Kom ihåg att få med all information om födseln!

CEWE FOTOBOK för de större barnen

Är du som många andra småbarnsföräldrar, så har du garanterat en hög med teckningar liggande någonstans i huset, som du inte helt kan bestämma dig för vad du ska göra med. Vi har en idé! Förvandla denna hög till ett sant mästerverk genom att ta ett foto av varje teckning och lägg in dem i en fotobok.

CEWE CARDS

Även om man kanske bara är nio år, vill man gärna bjuda in till sin första stora fest med stil. Låt ditt barn vara med i processen och skicka klassiska inbjudningar till nästa stora fest. Kom ihåg att ni kan släppa loss med cliparts, guld- och silvertryck eller med den snygga effektlacken!

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*