Japan Photo Blogg SE

Åh, glömde du något?

Har du återvänt till vardagen 2019? Med allt från yoga och gitarrlektioner till föräldramöten i förskolan och tandläkarbesök. Här i nyhetsbrevet ger vi dig bra idéer för hur du håller koll på aktiviteter och planer i en hektisk vardag.

CEWE KALENDER

Har du fortfarande inte gjort en kalender till 2019, så är det inte för sent! När du designar din kalender har du nämligen valfri startmånad, så du kan låta din kalender gälla från februari 2019 till januari 2020.

Bordskalender

En bordskalender kan både användas i hemmet, men även på skrivbordet på jobbet, där den kan ge hemtrevnad med leenden från alla ens nära och kära.

Planeringstavla bakom akryl

Är ni en hektisk familj med massor av planer under veckan? Då är en familjeveckoplan på akrylglas perfekt. Varje familjemedlem får sin egen kolumn, och så kan veckans planer och aktiviteter skrivas på planen – och suddas ut igen och ersättas av nya när veckan är slut.

CEWE FOTOBOK som årsbok

Samla alla dina härliga bilder från 2018 i en bok – en årsbok med foton från året som gått. Det blir garanterat en härlig bok full av fina minnen, och barn och barnbarn kommer älska att bläddra igenom den.

CEWE CARDS

Ska du ha fest? Då ska du bjuda in gäster! Och det finns inget bättre sätt att göra det på än med CEWE CARDS. Du kan designa dem själv, välja en av de fina designmallarna, dekorera med guld-, silver- eller strukturtryck eller lägga in en videohälsning. Möjligheterna är många! Och så har du till och med 100 % nöjdgaranti på CEWE CARDS.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*