Japan Photo Blogg SE

Aktuella kampanjer på hårdvara

Vi på CEWE Japan Photo har alltid många kampanjer från våra leverantörer, som finns samlade på våra kampanjsidor. Här får du en översikt över några av de största kampanjerna nu i februari.
Köper du ett av de utvalda Fuji-objektiven hos CEWE Japan Photo senast 31 mars, så får du upp till 6000 kronor tillbaka efter att ha registrerat ditt köp hos Fujifilm.
Köper du Nikon Z6 hos CEWE Japan Photo nu. så får du med ett extra XQD-minneskort till din kamera.  Är du snabb och beställer i februari, så ger vi dig som nyhetsbrevmottagare hos oss 10% extra rabatt på kameran från Z-serien om du anger koden JP-NIKONZ – samma kod ger dig också 15% rabatt på Z-optik.
Passa på att fynda en riktigt avancerad och smidig spegellös systemkamera. Sony a6300 är en mångsidig och avancerad modell med snygg design. Ultrasnabb autofokus tack vare ett så kallat 4D FOCUS-system som ger snabb fokusering och seriefotografering med upp till 11 bilder per sekund. Filma i 4K och ta skarpa och högupplösta bilder på 24 megapixel.

Nu är det cashback-kampanj på Samyangs nya AF-serie – köp ett av de utvalda objektiven hos CEWE Japan Photo så får du upp till 750 kronor tillbaka genom att registrera ditt köp hos Focus Nordic/Samyang.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*