Japan Photo Blogg SE

Alla älskar julkort, det gör vi också 📫

Snart fylls brevlådan med söta julhälsningar från när och fjärran med önskan om en god jul, gott nytt år och ett trevligt helgfirande. Den mysiga traditionen är bara en av sakerna som gör julen till något speciellt. Sprid julglädjen redan nu och börja designa dina personliga julkort.

Dubbla kort klassisk

Ett klassiskt julkort för en klassisk jultradition. Dubbla kort klassisk är både det perfekta julkortet för dig som vill skriva varje kort för hand, och för dig som vill skriva in en gemensam julhälsning redan i designen, och låta bilden på framsidan spegla julmyset.

En videohälsning till jul

Pris från 19 kr

 

Lägg till en videohälsning på ditt julkort med en QR-kod. Det enda du behöver göra är att spela in en video där du önskar alla nära och kära en god jul och gott nytt år, ladda upp den till vår hemsida, app eller via vårt beställningsprogram och lägg till den i ditt kort. Sedan kan mottagaren se videon på deras telefon med hjälp av en vanlig QR-app.

100 % nöjdgaranti
Vi är inte nöjda med vår produkt förrän du är nöjd med din. Därför har du 100 % nöjdgaranti på alla våra CEWE CARDS. Skulle du inte vara helt nöjd med dina julkort får du nya kort eller pengarna tillbaka.
Dubbla kort XL

Älskar du att läsa, och ännu viktigare, skriva långa julhälsningar, så är Dubbla kort XL julkortet för dig. Du kan välja mellan kortet i stående eller liggande rformat, allt efter vad som passar din bild och dina önskemål bäst.

En julhälsning med effektlack
Rött och guld är julens färger, och med vårt guldtryck kan du ge ditt julkort extra julstämning. Skulle du föredra silvertryck eller effektlack är det också en möjlighet med våra 500 olika designmallar.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*