Japan Photo Blogg SE

CEWE FOTOBOK bäst i test 2017 – 100 kr rabatt!

 

CEWE FOTOBOK – Bäst på bildkvalitet!

Tidningen Digital FOTO för alla har genomfört ett stort test av olika fotoböcker på marknaden, både i Sverige och Norge, och CEWE FOTOBOK från cewe.se har 2017 blivit utsedd till testvinnare i Norge, och även i Sverige är CEWE FOTOBOK (via pixum.se) den fotobok som vinner i testet och får beröm för den bästa bildkvaliteten.

Japan Photo är skandinaviens största fotokedja och erbjuder dig denna testvinnande fotobok som även är Europas mest sålda fotobok – CEWE FOTOBOK.

Har du ännu inte provat att skapa en CEWE FOTOBOK är det dags nu! Vi ger dig 100 kr rabatt på CEWE FOTOBOK på fotopapper, när du anger denna kod vid beställning: BESTEST817.* Gör en bok med bilder från sommarens utflykter och semester, eller en minnesbok med dina bästa bilder.

Som leverantör av CEWE FOTOBOK är vi självklart väldigt stolta över vinsterna.

I testet skriver Digital FOTO bland annat:
”Omslaget är hårt och robust med fin färgåtergivning, vilket ger ett gott intryck. De fina färgerna återkommer inne i boken, där färgmättnaden är naturlig och dämpad. Hudtoner återges fint, och svartvita bilder får inget färgstick. Detaljåtergivningen och skärpan är riktigt bra.”

Läs mer om CEWE FOTOBOK här.

Testet visar att CEWE har den bästa bildkvaliteten och att programvaran är lätt att använda, med många valmöjligheter.

Har du ännu inte provat att skapa en CEWE FOTOBOK är det dags nu! Vi ger dig 100 kr rabatt på CEWE FOTOBOK på fotopapper, när du anger denna kod vid beställning: BESTEST817.* Gör en bok med bilder från sommarens utflykter och semester, eller en minnesbok med dina bästa bilder.

* Koden gäller endast för angiven produkt till och med 31 augusti. Kan inte kombineras med andra koder eller erbjudanden.

Är din semester redan slut? Passa på att bevara dina semesterminnen för framtiden!
Oavsett var du spenderat din sommar så har du säkert tagit en massa bilder med din mobil eller kamera. Det bästa sättet att ta vara på dessa soliga, regniga eller helt enkelt fantastiska bilder, är att samla dem i en CEWE FOTOBOK. Minnen är bäst när man kan uppleva dem tillsammans!

 

1. Välj omslagstyp och format
Först väljer du vilken storlek du vill ha på din bok. och vilket omslag du önskar. Här finns mycket att välja mellan –  hitta din egen favorit!
Ladda ner vår gratis programvara här
2. Välj papperstyp
Nästa steg är att välja vilken papperstyp du vill ha i din bok. Du kan välja mellan flera olika papperssorter så att du säkert kan få det du helst vill ha.

 

3. Välj önskad layout
Du kan välja mellan ett stort antal olika layoutmallar, beroende på hur du vill att din CEWE FOTOBOK ska se ut. Hitta den layout som passar din berättelse, och dina önskemål – och sätt igång!
4. Var kreativ
Sedan kan du sätta igång med utformningen av din bok. Här är det bara fantasin som sätter gränserna. Var kreativ och ha kul när du designar din bok! När du är nöjd med resultatet trycker du bara på beställ – så skickas boken hem till dig!

 

Bläddra i andra kunders CEWE FOTOBÖCKER och bli inspirerad!

Behöver du lite inspiration för att komma igång? Kika på vad andra kunder har designat, och låt dig inspireras att göra din egen CEWE FOTOBOK. Läs mer

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*