Japan Photo Blogg SE

Nyheter från Fujifilm och demodag i Göteborg

Fujifilm visar nya X-T20, X100F och nya 50mm!

Onsdag 1 februari vill vi bjuda in alla våra kunder i Göteborg till en demodag med Fujfilm mellan 10.00 och 13.00.

Utöver nya X-T20, X100F och nya 50mm ges det även möjlighet att testa många av Fujifilms kameror och objektiv. Välkommen till butiken på Norra Hamngatan 40. Vi ses!

 

FUJIFILM X100F

Förbättringarna är många i nya FUJIFILM X100F, den fjärde generationen i FUJIFILMs rosade serie av premium-kompaktkameror med APS-C-sensor och hybridsökare. Upplösningen har ökat till 24,3 megapixel och den snabba autofokusen har fått betydligt fler punkter. Introduktionen av bland annat AF-joystick och en kontrollring runt det högklassiga vidvinkelobjektivet samt mer lättåtkomlig placering av viktiga knappar är andra egenskaper som gör X100F till en perfekt kamera för ögonblicksbilder.

Klicka här för att läsa mer

 

FUJIFILM X-T20

Möt nya FUJIFILM X-T20, efterföljaren till uppskattade X-T10 och en kamera för fotoentusiaster som vill ha maximalt med prestanda för pengarna. Uppdaterad bildsensor med 24 megapixel, snabbare och mer avancerad autofokus och möjlighet till video i 4K är några av de många förbättringar som erbjuds. Allt förpackat i ett kompakt, klassiskt designat kamerahus med tydliga och lättanvända reglage.

Klicka här för att läsa mer

 

FUJINON XF50mm F2 R WR

FUJIFILMs utbud av högkvalitativa objektiv till X-serien fortsätter att växa i och med lanseringen av det korta teleobjektivet FUJINON XF50mm F2 R WR. Objektivet har i likhet med de nuvarande objektiven FUJINON XF35mm F2 R WR och XF23mmF2 R WR en kompakt design med snabb autofokus, väderskydd och en största maximala bländare på f/2. FUJINON XF50mm F2 R WR har brännvidd motsvararande 76mm (35mm-format) och passar utmärkt för bl.a. porträtt med vacker bakgrundsoskärpa.

Klicka här för att läsa mer

 

 

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*