Japan Photo Blogg SE

Ditt vinteräventyr i en fotobok

Är resväskan packad för årets skidsemester? Eller har du kanske precis kommit hem igen med kameran full av bilder från andra äventyr i snön? I dagens nyhetsbrev får du tips och idéer till hur du använder dina vinterbilder för att skapa fantastiska fotoböcker.
CEWE FOTOBOK Pure

Sitter du just nu i semesterstugan på skidsemestern och bläddrar igenom alla dina GoPro-bilder? Leta fram de 22 bästa och gör en jättefin CEWE FOTOBOK Pure. Det är enkelt! Du behöver bara välja 22 bilder, välja din stil i vitt eller svart och trycka på vidare. Då skapas din fotobok inom några få sekunder. Du kan nu lägga till en titel på framsidan, en introtext på sida två och små texter till bilderna, om du vill. Vill du ändra på ordningen kan du naturligtvis göra det!

Det är en alla tiders ”Tack för en fantastisk semester”-hälsning till dem du är på semester med.

Vykort skickade från CEWE FOTOVÄRLD-appen

Från CEWE FOTOVÄRLD-appen kan du skicka fysiska vykort hem till dem du tycker om. Du väljer bara din favoritlayout, lägger in dina egna bilder från semestern och skriver en söt och rolig hälsning plus adressen på baksidan. När du har beställt kortet producerar vi det, och skickar det direkt till den lyckliga mottagaren!

Tips: Vill du skicka flera kort kan du enkelt göra en kopia av det första genom att klicka på ”Öppna” i menyn. Därefter klickar du på kortet och sedan på ”Dubblera”, så görs en kopia som du snabbt kan rätta till. Kom ihåg att ändra adressen!

CEWE FOTOBOK i panoramaformat

Dina vinterbilder av de snöklädda bergen kommer verkligen till sin rätt i en fotobok i panoramaformat. Har du en speciell bild som är helt fantastisk, låt den få ett helt uppslag! Det kommer verkligen skapa en wow-effekt i fotoboken när man bläddrar fram till den sidan.

Designidé för din fotobok
Låt dina bästa semesterbilder få den plats de behöver! Exemplet ovanför är jätteenkelt. Det är bara två knivskarpa bilder och en fin Clipart (som du hittar i vårt beställningsprogram under kategorin ’Årsbok’). På den lilla bilden har vi lagt till en vit kant. Om du också vill ha detta gör du det genom att klicka på ikonen ’Färgade kanter” under ’Dekoration’ i menyn.
Video i din CEWE FOTOBOK
Har du gjort en fantastisk video på väg ner för skidbacken? Då ska den med i din fotobok! Hämta in videofilmen från din bildmapp till din fotobok. Därefter skapas en QR-kod automatiskt, som du kan scanna med en QR-app i din smartphone för att spela upp videon.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*