Japan Photo Blogg SE

En tidig julklapp från oss 🎁

Snart är det dags att ta ner julpyntet från vinden, och julkoftan ur garderoben. Julen börjar i november och det är dags att börja designa världens bästa julklapp redan nu: Gör en fotobok med en samling mysiga minnen. Leta fram dina bästa digitala och fysiska bilder, och börja med årets julklapp.
CEWE FOTOBOK Stor

 Ge bort den bästa presenten i jul, till exempel genom att göra en fotobok till din mamma och pappa. Berätta din historia i bilder med foton från ert liv – bilder från innan du blev född, när du växte upp och kanske på barnbarnen?

Ge din fotobok en speciell förpackning

Pris från 129 kr

 

Vill du göra ögonblicket då din älskade öppnar din julklapp extra speciellt? Då kan du lägga fotoboken i en CEWE FOTOBOK presentask. Den har svart canvas på utsidan, och insidan är klädd med mjukt tyg.

CEWE FOTOBOK Kids

Pris från 199 kr

 

Har du blivit stolt farbror? Då kan du göra barnets bok till den lilla guldklimpen bland julklapparna. Fotoboken är specialgjord för alla små söta bebisar, så att de enkelt kan bläddra i de extra tjocka sidorna (22 st.). Och det går bra att tugga lite på boken utan att bekymra mamma och pappa, eftersom alla material är certifierade.

Kom ihåg…
Kom ihåg att du har 100% nöjdhetsgaranti på alla CEWE FOTOBÖCKER. Om du inte är nöjd med din fotobok kan du beställa en ny eller få tillbaka dina pengar. Vi är inte glada förrän du är helt nöjd.
Julkalender med Ferrero-choklad

Pris från 279 kr

 

Om du vill glädja en vän inför julen kan du designa en julkalender med Ferrero-choklad och en bild på er två på framsidan inför 1 december. Det är väldigt enkelt, du bara laddar upp ditt foto på vår hemsida eller i vårt kostnadsfria designprogram, väljer en layout och kanske några cliparts. Och så har du en fantastisk nedräkning till jul.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*