Japan Photo Blogg SE

Expressframkallning av dina mobilbilder

Påsken är över och skidorna är kanske undanstoppade för säsongen. Du har säkert många fina bilder som förevigar alla fina påskminnen. Många av oss har fångat de allra bästa bilderna i mobilen, som ju alltid är med. Välkommen in i någon av våra butiker så kan du skriva ut dem på bara några minuter.


Stora ögonblick – stora bilder! Express-Canvas!
Visste du att du kan förstora dina bilder på Canvas och få dem expressproducerade i våra butiker (finns i alla butiker utom Sveavägen-butiken)? Kom in och framkalla påskens bästa bilder som tjusiga Canvasbilder. Vi hjälper dig, så kom in så visar vi alla olika format!


Härligt personliga påsksouvenirer
Varför inte göra något personligt av dina bilder? I våra butiker har vi ett stort antal fotopresenter som du kan få med din egen bild på medan du väntar. Välj mellan termosmugg, mobilskal, anteckningsblock och andra fina presentartiklar. Perfekta både som gåva till andra, eller som personliga och unika souvenirer från årets påsklov!


CEWE FOTOBOK – Minnen i en riktig bok!
Samla de bästa upplevelserna i en riktig bok. Vad är bättre än att göra en fotobok med bilder från påsklovet, tillsammans med fina texter om alla fina ögonblick? En bok som ger dig glädje lång tid framöver.


Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*