Japan Photo Blogg SE

Få julhandeln avklarad hos oss på Japan Photo i Stockholm.

Julhandeln är i full gång på Japan Photo. Ta en tur till oss för att göra populära fotoprodukter i butikerna, som exempelvis fotokalendrar, mobilskal, julkort och mycket mer. Dessutom har vi ett stort utbud av kameror och utrustning i några av våra butiker på. Vi önskar dig välkommen till en härlig foto-julhandel!
.
.
Gör snygga julkort direkt i butik! Välj mellan flera snygga designmallar i storlekarna 10×15, 10×20 och 15×20 cm. Vi har även snygga julkortsmappar som säljs i 10-pack.
En kalender värmer med minnen under ett helt år. Hinner du inte beställa en kalender i tid så kan du göra kalendrar i storlekarna 15×20 och 20×30 cm hos oss ända fram till 23 december. Många olika designmallar att välja mellan!

 

Hos oss hittar du många fina personliga fotopresenter som vi kan göra medan du väntar, på några minuter! Det enda du behöver göra är att ta med bilder i din telefon, på USB eller minneskort, och välja vilken produkt du vill ha. Besök oss och gör personliga julklappar ända fram till jul!
Hos oss kan du göra stora förstoringar på fotopapper eller canvas direkt i butik! Välj mellan flera olika storlekar och ge bort ett konstverk i julklapp!
Med en passande ram till din förstoring har du en färdig och personlig julklapp på några minuter.

 

Samla ihop årets bilder, historier och ögonblick i en familjeårsbok om året som gått. Denna speciella och fina bok hjälper dig att ta med dig alla goda minnen in i det nya spännande året!

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*