Japan Photo Blogg SE

Förnya din inredning!

Ta fram verktygslådan, för nu händer det saker i ditt hem. Höstens färger skapar förändring i naturen med alla höstlöv i olika nyanser, och varför då inte matcha med nya färgglada bilder på väggarna?. Ta ner de gamla bilderna, speglarna, hyllorna, klockorna och kanske till och med tapeten och gör dig redo. Vi kickar igång en förnyelse!

hexxas

Pris från 189 kr

Gillar du den djärva och moderna stilen på design och inredning? Då är vår nyaste väggdekoration Hexagon på hård skumplatta perfekt för dig. Hexagon på hård skumplatta är ett hexagonalt mästerverk utan hål i väggen som använder magneter och klisterremsor för att sitta fast på väggen.

Du kan sprida din bild över flera plattor eller kombinera en mängd bilder i ett kreativt arrangemang. Hexagonerna går att beställa 1, 4, 6 eller 10 st.

Bild på hård skumplatta

Pris från 139 kr

En klassisk minimalist skulle välja att skriva ut sin bild på en hård skumplatta. Du kan anpassa storleken på din bild centimeter för centimeter med funktionen ”Eget format” och det lätta materialet gör att du kan hänga din bild även på papperstunna väggar.

Aluminiumplatta

Pris från 169 kr

Om du vill få din vägg att utstråla lugn och exklusivitet, är det en aluminiumplatta du söker. Dess matta yta kan tämja vilda färger och göra motivet knivskarpt. Och kom ihåg att du kan välja mellan fyra olika väggupphäng.

Art Prints

Om du inte är redo att genomföra en total renovering av ditt hem eller på din vägg, kan du använda våra Art prints för att skapa små kreativa mästerverk för att sätta upp på kylskåpet eller på anslagstavlorna. Med Deko Print, Bildremsa och Kvadratiska tryck är det bara att släppa loss kreativiteten!.

Kudde med foto

Pris från 229 kr

Byte av soffkuddarna är också ett bra sätt att välkomna hösten i vardagsrummet. Du kan välja mellan olika storlekar, både kvadratiska och rektangulära.

Dörrskylt

Pris från 239 kr

När du gör en stor makeover, varför inte fortsätta med ytterdörren? Välkomna dina gäster varmt med en dörrskylt med egen bild, husnummer och text.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*