Japan Photo Blogg SE

Hitta din present för Alla hjärtans dag på CEWE Japan Photo <3

Den 14 februari går i kärlekens tecken. Det är dagen då vi firar vår kärlek till varandra och som traditionen bjuder så ger vi ofta bort en kärleksfull gåva till de vi tycker om. På CEWE Japan Photo har vi ett stort sortiment med fina fotoprodukter som passar perfekt till din valentine.

Vi önskar dig en underbar alla hjärtans dag! <3

Er kärlekshistoria i en CEWE FOTOBOK

Berätta om er kärlek med 22 bilder 

Skapa en CEWE FOTOBOK Pure med er kärlekshistoria inför Alla hjärtans dag! Den är stilren, liten och elegant. Men det bästa av allt är att det bara tar några minuter att beställa den! Ladda ner appen CEWE FOTOBOK Pure. Välj design och lägg in 22 kärleksfulla bilder – så har du en färdig bok och present för Alla hjärtans dag klar.

När du har beställt din bok kommer den med posten eller till din närmaste CEWE Japan Photo-butik inom 7-10 arbetsdagar*.

* Leveranstiden beror på var du bor, och kan i enstaka fall ta lite längre tid än 10 dagar.


Kom in i en av våra butiker och gör en fin present
Det finns ingen bättre present till någon du tycker om än en fin bild. Besök din närmaste CEWE Japan Photo-butik och välj din favoritram, så bjuder vi på en expressbild i samma storlek.


Väggbilder till den du tycker om!
Vad är väl bättre än att ge bort en present som ger glädje varje dag? Beställ en förstoring på canvas, eller med ram, av ett fint minne som kan hänga framme en lång tid framöver.
Letar du efter något extra fint?
Vill du att årets present ska vara extra fin? Då ska du kika i vår kameraavdelning. Vi har många fina kameror och tillbehör  i alla prisklasser.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*