Japan Photo Blogg SE

Idéer som konfirmanden kommer älska!

Känner du någon som ska konfirmeras i år? Konfirmationsdagen är en stor dag – och här i nyhetsbrevet ger vi konfirmandens familj idéer för hur den kan göras helt unik med personliga fotoprodukter. Vi har naturligtvis även en bra presentidé för dig som ska med på fest som gäst.
Dubbla kort som inbjudan

Ingen konfirmation utan en inbjudan –  och den ska självklart vara extra fin! Tillsammans kan ni välja en stil som ni tycker bäst om för den stora dagen – och kom ihåg att ni även kan designa dem själva och t.ex. pynta med guld- och silvertryck.

Bildremsa som inbjudan

På de kreativa bildremsorna kan du göra en helt unik inbjudan till alla dina gäster. Utöver de fina bilderna kan du även lägga in text och t.ex. skriva ”Jag ska konfirmeras” över bilderna. Det är bara din fantasi som sätter gränserna. När du har fått bildremsorna med posten kan du sedan skriva inbjudningstexten på baksidan.

CEWE FOTOBOK Kompakt panorama

Ge den stolta konfirmanden en present som håller resten av livet. I en CEWE FOTOBOK kan du samla alla bilder du har från situationer och upplevelser med konfirmanden. Det blir garanterat en present som alla gäster kommer beundra och titta i.

Placerings- och menykort

Har du hittat en fin design för dina inbjudningar, så för vidare stilen till dina placerings- och menykort. Varje placeringskort kan designas individuellt, om du vill, eller så kan du beställa dem med en bild på den glada konfirmanden och sedan skriva namn på varje kort.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*