Japan Photo Blogg SE

Kom ihåg mamma på mors dag – söndag 28 maj

Passa på att göra personliga fotopresenter till mamma på mors dag! Besök någon av våra butiker så kan du göra fina förstoringar av mammas favoritbilder. Eller varför inte göra ett  mobilskal, nyckelringar och mycket mer?


Stora ögonblick – stora bilder! Express-Canvas!
Visste du att du kan förstora dina bilder på Canvas och få dem expressproducerade i våra butiker (finns i alla butiker utom Sveavägen-butiken)? Kom in och framkalla mammas bästa bilder som tjusiga Canvasbilder. Vi hjälper dig, så kom in så visar vi alla olika format!


Härligt personliga presenter med bild
Varför inte göra något personligt av dina bilder? I våra butiker har vi ett stort antal fotopresenter som du kan få med din egen bild på medan du väntar. Välj mellan termosmugg, mobilskal, anteckningsblock och andra fina presentartiklar. Perfekta som gåva till mor!


En bild säger mer än tusen ord 
På bara några minuter kan du få en bildpresent som säger mer än tusen ord. Framkalla bilder och förstoringar i våra expressmaskiner, direkt från din mobil eller minneskort / USB-minne. Välj sedan en fin ram i vårt stora utbud så har du snabbt och smidigt en personlig present!


Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*