Japan Photo Blogg SE

Med kärlek för gammal nostalgi

Retrobilder är i ropet som aldrig förr och många tar till sig trenden. Försäljningen av analog film ökar och direktbildskameror har aldrig sålt bättre än i dag. Är du en av de som älskar den nostalgiska looken? Vi har ett stort utbud av tillbehör, fotoutrustning och bildprodukter med vintage- och retrodesign.

Fotografen Eirik Brekke har nyligen fotograferat på Hardangervidden med en 40 år gammal Pentax 6×7-kamera och har använt Japan Photo för filmframkallningen, se resultatet här! 

Retro-utrustning!
Är du på jakt efter fotoutrustning? Vi har ett stort udbud av kameror och tillbehör för att bevara dina bilder på papper!
Tillbehör
Behöver du analog film eller andra tillbehör? I våra butiker hittar du film från Kodak, Fuji m.m
Tid för minnen!
Har du videoband, smalfilm, negativ eller dia som ligger och samlar damm i lådor och skåp? Eller har du gamla bilder som behöver digitaliseras? Minnen som ger mycket glädje när du får det digitaliserade resultatet och kan bevara dem för framtiden och dela med dig till släkt och vänner!
Gör stiliga Retro Prints
Framkalla dina bilder i polaroidstil och få en härlig vintage- och retroeffekt. Du hittar många olika filter, ramar och mallar som du kan välja mellan. Kan beställas som 16, 24 eller 32 bilder i en fin presentask!
NYHET! Art Prints – kreativ framkallning av dina bilder
Beställ dina bilder i stiliga Art Prints med härliga och spännande filter, ramar, typsnitt och designmallar. Här är det bara kreativiteten som sätter gränsen för hur slutresultatet blir!

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*