Japan Photo Blogg SE

Mellandagsrea på hårdvara

Nu är julmaten uppäten och alla klappar öppnade. Idag startar som vanligt den traditionella mellandagsrean på Japan Photo. Vi startar direkt på vår webb, och från och med onsdag i våra butiker.

Du kan även i år spara tusenlappar på enstaka produkter i rean, allt från kameror, objektiv, stativ, videokameror, blixtar och mycket mer – från kända märken som Nikon, Canon, Sony, Panasonic och Olympus med flera!

Vi har valt ut ett brett rea-sortiment av kameror i alla prisklasser och för alla behov. Du hittar kompaktkameror, spegellösa systemkameror och traditionella systemkameror till nedsatta priser.  Spara upp till 6000 kronor!
Spara tusenlapper på enstaka objektiv under mellandagarna – du hittar nedsatta priser på objektiv för de flesta system, från bland annat Sony, Nikon, Sigma, Tamron, Fuji och Panasonic.
I avdelningen ”tillbehör” hittar du bland annat stativ, stativhuvuden, drönare och blixtar, utrustning som kan vara bra att ha med sig när man fotograferar vintertid.En annan produkt som kan komma väl till nytta under den mörka årstiden är en pannlampa. Under mellandagsrean har vi en kampanj på pannlampan Coast FL75, en kraftig pannlampa med hela 405 lumens styrka.  Med på köpet får du nu även en ficklampa, Coast HX5.  Detta är ett litet kraftpaket i fickan. Den är bara ca 10 cm lång med en ljusstyrka på 345 lumen. HX5 har ett värde på 199:-

25% rabatt på kalendrar
Fyll en kalender med de bästa bilderna från året som gått ,eller med dina favoritbilder genom tiderna! Just nu har vi sänkt priserna på vår hemsida med 25% under mellandagarna. Beställ senast 31 december.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*