Japan Photo Blogg SE

Mellandagsrean är igång!

Har du ännu inte gjort någon kalender för 2018?
Använd mellandagarna till att leta fram dina bästa bilder från året som gått och gör din egen fotokalender med 25% rabatt. Lägg till notiser, viktiga dagar och bilder i datumrutorna – så blir det lätt för familjen att hålla reda på viktiga händelser.
Samla 2017 i en CEWE FOTOBOK
Nu är 2017 snart över och vi har tagit massor av fina bilder under året. Samla alla dessa bilder i en fotobok och låt alla minnen leva vidare för alltid. Nu får du fri frakt på din bok när du använder koden: FRAKTFRICFB.
Pryd hemmet med tjusiga minnen
Ögonblicken från året som gått ligger dokumenterade på minneskortet. Men låt de inte bli liggande där, utan välj ut de bästa bilderna och gör stora bilder för väggarna hemma – till glädje för hela familjen!
Kom ihåg att märka alla nya julklappar
Den stora paketdagen är förbi, och många nya kläder och prylar ligger i skåp och lådor. Kom ihåg att märka dem så att de inte kommer bort. Hos oss hittar du det du behöver för att göra det så enkelt som möjligt!
Panasonic Lumix GX80K + 12-32
Med en sensor på 16 megapixel och bra autofokus i låg belysning, kan du fånga äventyren i otrolig detaljupplösning även i mörka miljöer.
Canon EOS M100 + 15-45 S LTD
En liten, stilig och uppkopplad spegellös systemkamera med otrolig bildkvalitet. Den perfekta uppdateringen från en smartphone.

 

Sony HDR-CX450
Sony HDR-CX450 har en sensor med upplösning i Full HD och en 30x optisk zoom, som passar perfekt för resor.
Syma X5HW Drönare
Drönaren har bland annat inbyggd barometer som hjälper till att hålla höjden när du far fram över backarna, för att förenkla flygningen.

 

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*