Japan Photo Blogg SE

Nu är det dags för studenten!

Nu är det hög tid att beställa studentplakat och tillbehör för studentfirandet! beställ enkelt och smidigt på vår hemsida: http://student.japanphoto.se

Expressleverans i butik
Om du har bråttom går det bra att beställa ditt plakat med expressleverans om du kommer in i någon av våra butiker. Välkommen!

Bjud in till fest!
Bjud in till studentfirande med personliga inbjudningskort. Utforma korten själv eller välj bland någon av alla designmallar. Finns i många olika format.
Fotopresenter till studenten!
Överraska studenten med en extra rolig och personlig present. Häng en nalle med foto på eller en fotomugg runt halsen på studenten efter utspringet.
Studentbanderoller
Perfekt för studentmottagningen eller utspringet. Studentbanderoller i vädertålig PVC. Banderollerna är 30 cm höga och 2 meter breda. Bestäm själv texten, många väljer att skriva namn och klass. Levereras med öljetter i varje hörn för smidig upphängning.
Det finns många härliga bilder och minnen från studenttiden. Samla alla bilder i en CEWE FOTOBOK så kan du alltid minnas tillbaka. CEWE FOTOBOK går att beställa med flera olika sorters omslag och papper. Designa enkelt din bok via vår programvara på datorn eller i vår app på din smartphone eller surfplatta!

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*