Japan Photo Blogg SE

Nyhet! Här är din nya kalender

Kalendern säger oktober, och då är det hög tid att beställa en ny kalender! Oavsett om kalendern är till dig själv eller för att ge bort i julklapp har vi en kalender som passar. Liten, stor, stående, hängande, kvadratisk, panorama – vi har allt – och nu finns vår populära bordskalender även i stort format.

Väggkalender A4

Pris från 119 kr

 

Väggkalender A4 är vår absoluta favorit när det kommer till kalendrar! Det är vårt bästsäljande format. Möjligheterna är oändliga för den här kalendern, så du kan göra den personlig med olika papperstyper, höjd- eller panoramaformat och många designmallar.

Familjekalender A4

Spara 15 % – nu från 101,15 kr

 

Det kan vara svårt att hålla koll på familjens alla möten när barnen lämnar barnkammaren. Därför är vår familjekalender A4 gjord för dig som har barn, många möten, lite tid och ingen översikt.

Erbjudandet gäller en familjekalender A4 med värdekod 18KAL43 till och med 26 okt 2018.

Bordskalender Kvadratisk Stor

Pris från 189 kr

 

Vår populära kvadratiska kalender är nu tillgänglig i en storlek större, nämligen i stort format. Dimensionerna är 21 x 21 cm, så nu har du extra utrymme för dina bilder och alla dagar i månaden. Kalendern sprider garanterat glädje när den finns på skrivbordet.

Adventskalender med choklad

Pris från 119 kr

 

Vad vore julen utan en advetskalender med choklad i? Som barn betyder den lilla chokladbiten bakom locket otroligt mycket under de 24 dagarna fram till jul. Hitta en fin bild på dina barn från förra årets jul och lägg in den på en av våra tre adventkalendrar med choklad. Då gör du din adventskalender extra speciell.

Årsplaneringskalender A4

Pris från 44 kr

 

Om du vill hålla koll på dagar, månader och helgdagar på ett lätt sätt så är det vår årskalender du ska beställa. Här får du en årsöversikt fördelad på två sidor, och du bestämmer själv färgtema och design.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*