Japan Photo Blogg SE

Personliga skolstartprodukter ➝ enklare för barnen!

Snart är skolstarten här och även om man fortfarande är i semesterläge så är det bra att börja planera för vad som behövs inför skolstarten. Med personliga skolsaker är det enkelt för barnet att hålla reda på sina egna ägodelar. Produkter med bild på är extra smart för de allra minsta som inte har lärt sig läsa ännu. Läs mer.
Personlig matlåda i flera färger
Det är härligt när barnet glädjer sig åt att äta matsäcken. Den här fina matlådan bidrar till det, samtidigt som maten smakar dubbelt så gott! Välj mellan gul, röd eller blå.
Kollegieblock med olika design
Detta praktiska kollegieblock är en säker vinnare! Omslaget kan nämligen utformas med din personliga bild och flera olika designmallar – precis som du själv önskar!


Få märklapparna på plats inför skol- och förskolestarten!
Märklappar för märkning av kläder och saker. Otroligt praktiskt inför skol- och förskolestarten. Välj mellan olika typer av design och gör märklapparna som du och ditt barn vill ha dem. Du kan även beställa en namnstämpel för enkel märkning av skolböcker och kläder.
Organisera din vardag med en praktisk och stilig veckoplan!
Snart börjar ett nytt skol- och förskoleår. Känner du att du går runt som en levande post-it-lapp?  Få ordning på din vardag med en praktisk och snygg veckoplan där hela familjen har sin egen kolumn. Då får du och familjen lätt översikt över alla göromål.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*