Japan Photo Blogg SE

Planerar du en fest 2019? Börja redan nu

JA! Du har väntat tålmodigt, datumet närmar sig, du har redan gästlistan i ditt huvud och nu har tiden äntligen kommit då du ska planera festen och skicka ut inbjudningar. Få ut gästlistan ur huvudet och skriv ner den på ett papper, så hjälper vi dig med att göra de vackraste inbjudningarna till var och en på listan.
Inbjud med stil

När du designar dina inbjudningar är det ett som är säkert: De blir grunden för din fest. Du berättar för dina gäster om de är inbjudna till en storslagen kväll eller om de ska förbereda sig på en liten mysig fest.

Så innan du designar dina kort bör du tänka igenom: Vad ska dina inbjudningar berätta?

Vilket format är din favorit?

15 olika inbjudningar

Vi vet att ingen fest liknar den andra. Därför har du många möjligheter att hitta just det format som passar för din fest i vårt breda utbud med kort och inbjudningar. Oavsett om du vill ha ett 1-sidigt kort, klassiskt dubbelkort eller ett kort i kvadratiskt format eller XL-format, så hittar du det hos oss.

Låt ditt kort glänsa
Alla har användning för glitter i sin vardag – och särskilt när det gäller en glad festdag! Med detaljer i silver-,guld- och effektlack kan du ge dina inbjudningar extra glans. Du behöver bara välja en designmall med sådan effekt.
Duka upp till fest med bordsplacerings- och menykort

Har du fler än 25 gäster på din lista, och om din meny inkluderar både förrätt, huvudrätt och dessert, så ge dukningen en personlig stil med personliga bordsplacerings- och menykort.

Du kan designa bordsplacerings- och menykort med eller utan bilder, allt efter din valda design och layout.

Gästbok

Planerar du en större fest, vill dina gäster alldeles säkert ge dig ett par söta ord på vägen. Designa din egen gästbok av våra anteckningsböcker, så får alla gäster möjlighet att skriva en kärleksfull hälsning till dig – och du kommer att älska att läsa i den dagen efter.

CEWE KALENDER

Du glömmer nog inte datumet för din fest, men vill du göra nedräkningen till den stora festdagen lite roligare, kan du designa din egen CEWE KALENDER. Du kan välja mellan allt från en klassisk årskalender till en praktisk bordskalender och väggkalender.

Årsbok

Du har kanske hört uttrycket: Ut med det gamla, in med det nya. Det håller vi absolut inte med om. Vi tycker att vi ska föreviga det gamla så det blir plats för det nya. Har du gjort din årsbok för år 2018? Om inte, så är tiden inne nu, innan det nya året kommer igång ordentligt.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*