Japan Photo Blogg SE

Porträtt på ett helt nytt sätt!

Kalendern visar att våren är här, och efter en lång och mörk vinter – som inte är helt över ännu – så är vi hungriga efter ljus och färg. Släpp in ljuset och färgerna i ditt hem med nya bilder på väggarna, och välj gärna bilder med dig själv och familjen på. Välj roliga, coola och annorlunda porträtt. Se hur vi dekorerar våra väggar här, för 2019.

Canvas

Ett porträtt i fina vårfärger kan man bara bli glad av när det hänger på väggen i vardagsrummet. Var inte rädd för att ta en bild från en otraditionell vinkel, och välj gärna ett som har tagits utomhus där ljuset ofta är bättre än inomhus.

hexxas

Pris från 189 kr

Har du sett vår allra senaste nyhet vad gäller väggbilder? Hexxas är väldigt användbara var som helst i hemmet, eftersom de kan användas individuellt eller så kan du sätta ihop så många hexxas som du har plats för. Du kan alltid lägga till ett nytt objekt senare om behovet uppstår.

Ett hav av kombinationsmöjligheter

Hexxas ger dig ett hav av kombinationsmöjligheter, och för att visa dig vad vi menar, har vi gjort en liten video där du kan se ett par av dem, men möjligheterna är praktiskt taget oändliga.

Förstoring XXL

Pris från 29 kr

Det kan vara en utmaning att få alla att visa sig från sin bästa sida i ett klassiskt familjeporträtt – speciellt om det finns barn i familjen! Men det finns det som tur är en lösning på. Gör som vi illustrerar ovan – det ger det klassiska familjeporträttet en modern twist.

Fotopanel

En fotopanel kan göras i fyra olika format och på fyra olika material. Den kan både designas vågrätt och lodrätt – och ärligt talat, har vi inte alla ett ställe i huset som behöver en uppfräschning på väggen?

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*