Japan Photo Blogg SE

Se alla adventskalendrar – våra nyheter!

En december utan adventskalender är ett helt otänkbart scenario för oss! Vi älskar julen, och idag, eftersom det bara är 2 månader kvar till 1 december, så presenterar vi alla våra fina adventkalendar. Välj bland massor av klassiker – och helt nya format. Med en fin kalender blir det en extra fantastisk december!

Adventskalender med mjölkchokladkulor

Pris från 119 kr

 

Låt spänningen fram till 24 december fyllas med små söta frestelser. Den klassiska adventskalendern med mjölkchokladkulor är en bombsäker framgång både hos små och stora, och med en personlig bild på framsidan är den nästan omöjlig att motstå.

Adventskalender med Kinderchoklad

Pris från 219 kr

 

Barnens favorit! Adventskalendern är fylld med en härlig blandning av Kinder  Riegel mini, Kinder Bueno mini och Kinder Choko Bon.

 

NYHET! Nu kan du designa kalendern i stående format – oavsett om du väljer storleken 30 x 21 cm eller XXL-format i 48 x 36 cm.

Adventskalender med Ferreropraliner

Pris från 279 kr

 

Skäm bort dina nära och kära med en trevlig adventskalender med Ferrerochoklad av högsta kvalitet. Bakom varje lucka finns en Raffaello-, Ferrero Küsschen- eller Ferrero Rocher-pralin dold. Mums!

NYHET! Nu kan du designa kalendern i stående format – oavsett om du väljer storleken 30 x 21 cm eller XXL-format i 48 x 36 cm.

Fyll-själv-adventskalender

Pris 249 kr

 

Vill du bestämma vad som ska finnas i den adventskalender du ger bort till en av dina nära och kära? Då är vår Fyll-själv-kalender perfekt för dig. Förutom små choklad- och godisbitar, kan du även lägga i små smycken, presentkort och leksaker.

NYHET! I år kan du utforma Fyll-själv-kalendern i både stående och liggande format.

Adventskalender med bilder

Pris från 99 kr

Denna adventskalender är helt utan choklad, men är fylld med mycket kärlek. Bakom varje lucka lägger du in en trevlig personlig bild, så att den som får  adventskalendern kan njuta av dina fina bilder från olika upplevelser eller vad du nu väljer att gömma bakom luckorna.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*