Japan Photo Blogg SE

Slut med tråkiga januarikvällar

CEWE FOTOBOK som årsbok

Gör en fin årsbok med dina bästa minnen från 2018. Det är det bästa sättet att komma ihåg alla de fina upplevelserna, festerna och semestrarna.

Tips: Du kan bygga upp din årsbok på många sätt, men de klassiska versionerna är naturligtvis att visa vad som hände kronologiskt, t.ex. månad för månad eller årstid för årstid.

Minnesbok till dina barn

När du har spenderat timmar på att göra den finaste årsboken till hela familjen, kan det ta musten ur en när man funderar på att göra ett exemplar till varje barn. MEN här måste vi slå ett slag för en av de bra funktionerna i beställningsprogrammet. Har du t.ex. gjort en CEWE FOTOBOK Stor panorama kan du göra en kopia av boken och t.ex. minska storleken till Kompakt panorama. Tycker du några sidor är onödiga, kan de naturligtvis tas bort, eller så kan du designa om sidorna helt. På ett ögonblick har du gjort en unik årsbok till varje barn.

Se Miriams årsbok

Vår trevliga kund Miriam har gett oss lov att visa dig sin årsbok, så du kan se hur hon har valt att bygga upp den. Kanske kan du få inspiration till din egen årsbok.

Nyhet! Hexxas

Har du sett vårt sprillans nya variant av väggbild, Hexxas? De är geniala i inredningen eftersom de kan kombineras på otaliga sätt.

Tips: Gör en Hexxas-vägg med de bilder från 2018, 2017, 2016 osv, som betyder allra mest för dig. Nästa år kan du lägga till flera från 2019.

CEWE KALENDER

Har du koll på dina planer för 2019? Med en av våra många kalendrar får du det garanterat, oavsett om du föredrar en klassisk väggkalender, en fin bordskalender eller en jättepraktisk familjeveckoplan på akrylglas där varje familjemedlem kan skriva sina planer och aktiviteter.

CEWE CARDS

Kommer du ha en stor fest 2019, t.ex. dop, konfirmation eller bröllop? Skicka då inbjudningarna redan nu, så att gästerna kan boka in det i kalendern. Du kan välja mellan massor av format och typer av kort, och de kan naturligtvis designas helt enligt dina önskemål.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*