Japan Photo Blogg SE

Sommaren var fantastisk, hur var resten av året?

Kommer du ihåg vad du gjorde i januari 2018? Eller i april 2015? Varje år är unikt och har sina milstolpar och ögonblick. Gå igenom dina bilder och samla de bästa ögonblicken från 2018 i en fin årsbok – det allra bästa sättet att komma ihåg och minnas alla speciella ögonblick.
CEWE FOTOBOK

Har du inte kommit igång med en årsbok ännu? Ta chansen denna vecka och gör den finaste årsboken som samlar alla årets bästa och mest oförglömliga ögonblick och små historier. Det är ett härligt minne att bläddra i!

Skapa din egen layout
Det är roligt att skapa sin helt egen sidlayout i beställningsprogrammet, och det är enkelt att göra något kreativt och annorlunda. På bilden ovanför har vi lagt in en bild och sedan en trekantig mall över (hitta den under Mallar & ramar -> Former). Därefter har vi placerat den trekantiga bilden i mitten av sidan, kopierat den nio gånger och spridit ut dem över uppslaget. Succé!
Det vackra omslaget
Vill du ge din årsbok ett omslag som är värdigt en coffee table-bok? Leta upp den allra bästa bilden från 2018, lägg in den på framsidan och komplettera eventuellt med en färgad clipart som matchar färgerna i din bild, och avsluta med årtalet i silver-, guld- eller effekttryck.
CEWE KALENDER

Klassisk väggkalender, födelsedagskalender, bordskalender eller någon annan variant. Det finns (nästan) inte någon sorts kalender som du inte hittar i vårt sortiment.

Kom ihåg: På våra väggkalendrar kan du ange valfri startmånad!

CEWE CARDS

Har du en stor fest planerad 2019? Bjud då in dina gäster med vackra och personliga inbjudningar! Du kan välja mellan mängder av format och ännu fler designmallar – eller så kan du välja att skapa din helt egen design för dina kort.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*