Japan Photo Blogg SE

Var ute i god tid! 🎁🏃

Är de fyra söndagarna före jul en högtidlig decembertradition för dig? Det är bara oktober, och även om juldekorationer kan vara kvar i garderoben lite längre, har det blivit dags att tänka på adventsgåvorna. Den första söndagen i advent är den 2 december och vi hjälper dig gärna att göra dig redo, så här har du våra bästa adventtips.

Kaffe latte-mugg

Skapa en mugg med din bild på. Oavsett om du har en 7-åring som älskar varm choklad, eller en kaffedrickande flickvän, är en personlig kopp en söt presentidé för advent. Psst, om du vill att muggen ska ha jultema, lägg till cliparts med julgranar, pepparkakor och hjärtan.

Art Prints

Pris från 49 kr

 

En gammal bild kan göra alla glada. Hitta ett bra foto i arkivet och bli kreativ med Art Prints många möjligheter: Bildremsa, Deko Print och Kvadratiska tryck. Då är du nästan garanterad ett leende när adventspresenten öppnas.

Pussel

Pris från 79 kr

 

Det är inte lätt att ignorera de yngsta i familjen när man talar om adventsgåvor. Hitta en bild på ditt barn och lägg in den på ett pussel. Med pussel från 112 upp till 1000 bitar finns det ett pussel för alla åldrar, med timmar av pusselläggande.

Kortlek

Pris från 109 kr

 

Om du spenderar första advent med familjen är ett personligt kortspel en bra presentidé, och som bara blir ännu roligare med en personlig bild på korten.

Mobilskal

Pris från 239 kr

 

Det finns inget som förstör julen mer än en trasig telefon. Så ge bort ett mobilskal i adventspresent med ditt eget foto på. Inte bara skyddar du din partners telefon, men du ger också bort ett stänk av kärlek som personen kan uppskatta varje dag.

Om författaren Se alla inlägg

Tomas Ahrne

Lämna svar

Din mailadress kommer inte att bli publicerad. Obligatoriska fält är markerade*